Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Nábytek a doplňky na zahradu Počet produktů: 160

  • Sety zahradního nábytku

    Pořiďte si set zahradního nábytku a vytvořte si pohodové místo na zahradě, terase, nebo balkoně. U nás najdete zahradní sedací soupravy i jídelní sety.

    Chcete si vytvořit příjemné venkovní místo na sezení a odpočinek celé rodiny? Pak Vám nesmí chybět set zahradního nábytku, který můžete pořídit v provedení z různých materiálů, z nichž patří mezi nejoblíbenější dřevo, kov, plast, nebo umělý ratan. Pokud nemáte k dispozici zahradu, pak u nás najdete i menší sestavy nábytku na balkon, nebo terasu. Promyslete si před nákupem, jakým způsobem chcete nábytek využívat- u nás najdete jak luxusní venkovní sedací soupravy určené především k relaxaci, tak i zahradní jídelní sety, které jsou ideální třeba ke krbu- mohou být tvořeny jak stolem a židlemi, tak může jít i o zahradní set lavic a stolu.

  • Závěsná křesla

    Závěsné houpací křeslo vytvoří místo pro relax v bytě, na terase, nebo na zahradě a přidá luxusní prvek. Křesla klasická a ve tvaru vajíčka (modely se stojanem i bez stojanu pro jednu / nebo 2 osoby).

    Rádi byste si pořídili domů kousek nábytku, ve kterém můžete jen tak relaxovat a uvítáte možnost posunout design Vašeho bytu, nebo zahrady na vyšší úroveň? Pak bude přesně pro Vás jako dělané houpací závěsné relaxační křeslo ve tvaru vajíčka, které je u nás dostupné jak pro jednoho, nebo pro dva a které si oblíbíte nejen Vy, ale zamilují si ho i Vaše děti. Můžete ho uchytit do stropu Vašeho obýváku, nebo balkonu v případě modelů bez stojanu, nebo zakoupit houpací křeslo se stojanem a jen tak si ho umístit například na terasu, nebo do zimní zahrady. Vybírat můžete z různých velikostí i variant, z nichž nejoblíbenější jsou provedení v hnědé, nebo bílé barvě a imitaci umělého ratanu.

  • Zahradní lehátka

    Pořiďte si na Vaši zahradu, balkon, nebo terasu venkovní lehátko a užijte si maximální relax při opalování, nebo čtení oblíbené knížky. Modely skládací i polohovací. Lehátka plastová, dřevěná, kovová, ratanová.

    Co může být lepšího, než se po práci jen tak natáhnout venku na zahradní lehátko, relaxovat, opalovat se u bazénu, číst si oblíbenou knížku, nebo popíjet drinky. Pro tyto účely u nás najdete oblíbená skládací a polohovací zahradní lehátka s nosností některých modelů až 150 kg. Do moderních zahrad doporučujeme lehátka z plastu, kovu (především z hliníku), nebo umělého ratanu. Do klasických exteriérů pak dřevěná lehátka z masivu. Krom klasických lehátek můžete vybírat i z modelů houpacích pro jednu, nebo dvě osoby. Většina námi prodávaných lehátek má polohovací opěrku a měkké polstrování, takže jsou velmi pohodlnná a můžete se na nich jak opalovat, tak si číst, nebo vsedě popíjet drinky.

  • Zahradní houpačky

    Pořiďte si ratanovou, kovovou, nebo dřevěnou kvalitní venkovní houpačku na zahradu, nebo terasu a užijte si chvíle relaxu. Luxusní houpací lavice dodají navíc Vaší terase i designový prvek.

    Co může být lepšího, než si jen tak sednout do vlastní houpací lavice, nebo na klasickou rodinnou houpačku a užívat si lehké pohupování na slunci a čerstvém vzduchu ať už na terase, nebo kdekoliv na zahradě. Takové chvíle si teď můžete dopřát díky naší nabídce kvalitních houpaček v klasickém i luxusním provedení se stříškou, ale i v provedení jako zahradní houpačka lehátko, nebo zahradní houpačka závěsná. Oblíbené jsou především dřevěné modely, ale můžete si u nás vybrat i zahradní houpačky kovové, nebo ratanové. V naší nabídce najdete jak levné zahradní houpačky, tak i vysoce kvalitní a luxusní modely se stříškou a pohodlným polstrováním.

  • Zahradní lavičky

    Zahradní lavičku využijete jak samostatně, tak i do setu nábytku. Umístěte si ji na zahradu, terasu, na balkon, nebo pod pergolu a užívejte chvíle na čerstvém vzduchu. Najdete u nás modely s opěradlem i bez opěradla.

    Zahradní židle je klasika především v setu se stolem. Pokud si ale chcete pořídit kousek venkovního nábytku jen tak pro relax, pak je zahradní lavička zajímavou volbou. Umístěte si ji do krásného místa na zahradě, terase, na balkoně, nebo třeba před domem a můžete na ní trávit chvíle pohody na čerstvém vzduchu. Oblíbené jsou především dřevěné modely v přírodním vzhledu, nebo v bílé barvě, ale nezaostávají ani lavičky kovové, plastové, nebo ratanové. Do sestavy nábytku, nebo do pivního setu jsou často vhodnější lavice bez opěradla, pro samostatné umístění pro chvíle relaxu doporučujeme spíše modely s opěradlem.

  • Zahradní stoly

    Pořiďte si kvalitní venkovní stůl a vytvořte si příjemné posezení na zahradě, terase, nebo balkoně. K dispozici máme jak velké jídelní stoly (včetně rozkládacích), tak i malé stolky ze dřeva, plastu, kovu.

    Pokud si chcete pořídit venkovní sestavu nábytku, ale žádná z běžně dostupných Vám nesedí, pak je další možností pořízení samostatného zahradního stolu a židlí. Výhodou je, že si můžete vybrat stůl přesně dle Vašich potřeb- ať už malý stolek na terasu pro odložení šálku kávy, tak i velký zahradní jídelní stůl, nebo nízký zahradní stolek koktejlového typu. Oblíbené jsou především ratanové a teakové stoly, ale v naší nabídce najdete i modely z plastové a kovové (hliníkové, nebo ocelové).

  • Zahradní židle a křesla

    Pořiďte si samostatné židle, nebo křesla na zahradu, terasu, nebo na balkon. Najdete u nás židle pevné, polohovací, skládací, stohovatelné, relaxační. Klasika ze dřeva, nebo plastu, ale i moderna z hliníku a umělého ratanu.

    Pokud si chcete pořídit venkovní sestavu nábytku, ale žádná z běžně dostupných Vám nesedí, pak je další možností pořízení samostatných zahradních židlí, nebo křesel a stolu. V dnešní době můžete vybírat z nejrůznějších provedení v klasických i designových, levných i luxusních. Najdete u nás křesla a židle vhodné jak do větších setů na zahradu, nebo terasu, tak i pro samostatné umístění a relax např. při čtení knížky na balkoně. Do moderních zahrad doporučujeme židle a křesla kovové, ratanové, nebo plastové. Do klasičtěji laděných zahrad pak dřevěné židle z masivu.

  • Hračky na zahradu

    Pořiďte dětem hračky na ven a motivujte je tak k trávení času na Vaší zahradě. Zvláště dětské dřevěné zahradní domky se skluzavkou si děti zamilují.

    Jsou Vaše děti zalezlé doma a nemůžete je dostat na delší čas na vzduch. A co jim tak pořídit zajímavou hračku na zahradu, díky které budou mít motivaci trávit čas venku. Můžete vybírat z dětských dřevěných zahradních domků v provedení jednoduchém, nebo i třeba se skluzavkou, elektrických autíček, dětského nábytku apod.

  • Bazény a vířivky
  • Grily
  • Slunečníky a pavilony

    Pořiďte si na zahradu, nebo terasu menší, nebo velký slunečník a vytvořte si kousek příjemného stínu. Alternativou pak může být zahradní pavilon, nebo altán.

    Trávíte rádi čas na slunné zahradě, nebo terase, avšak v létě si už někdy říkáte, že je slunce přespříliš? Pak si pořiďte zahradní slunečník v provedení klasickém, nebo s boční nohou a máte po problému. Většina slunečníků je kulatá, nebo čtvercová s rozměry 3x3,případně 4x4 m, avšak najdete u nás například i obdélníkové slunečníky vhodné na balkon. Pokud potřebujete vytvořit větší odstíněný prostor pro více osob, pak doporučujeme zahradní pavilon, nebo altán.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 160 položek