Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Pohodlná samostatná křesla do obýváku / pokoje / pracovny - na čtení, sledování tv, na sezení Počet produktů: 176

  • Křesla ušáky

    Klasické křeslo ušák patří mezi nejpohodlnější kousky. U nás najdete jak modely v klasické šedé, nebo hnědé barvě, tak i různá designová křesla pestrých barev. Modely samostatné i s podnožkou.

    Pokud máte rádi ve ve vašem obývacím pokoji klasiku a hledáte nějaký pohodlný kousek nábytku, ve kterém byste mohli relaxovat při sledování televize, nebo čtení knížky, pak je křeslo ušák jasnou volbou. Ale nenechte se mýlit, ušák nemusí být synonymem pro usedlé interiéry- tato křesla v posledních letech zažívají velký boom mimo jiné v duchu přeměny do designových modelů v nejrůznějším barevném pojetí od klasické šedé a hnědé, až po pestrobarevné a kárované vzory. Krom samostatných modelů u nás najdete i křesla ušák s podnožkou, případně můžete pod nohy zakoupit samostatný taburet.

  • Relaxační křesla

    Dopřejte si relax na nejvyšší úrovni a pořiďte si odpočinkové křeslo vhodné pro děti, dospělé i seniory. Využijete jej např. při čtení knížky, nebo sledování televize.

    Pokud hledáte odpočinkové křeslo, ve kterém byste mohli nerušeně relaxovat např. při čtení knížky, sledování televize, luštění křížovky apod., tak jste v této kategorii správně. Najdete u nás výběr z mnoha modelů samostatných i s podnožkou, z nichž některé jsou vhodné i pro seniory. Relaxační křeslo zakoupíte jak v provedení klasickém, s polohovací opěrkou nohou (s taburetem), případně v kompletním polohovacím provedení, u kterého je možno sklopit opěradlo a relaxovat vleže. Podložku pod nohy ve formě taburetu najdete u nás i samostatně.

  • Houpací křesla

    Pohodlné klasické houpací křeslo do bytu - relaxační křeslo pro dospělé i seniory

    Jen tak si sednout, lehce se pohupovat a přitom si číst oblíbenou knížku, sledovat televizi, nebo si povídat s rodinou. Toto se Vám může splnit díky houpacímu křeslu od nás. Nabízíme pohodlné modely dřevěné, nebo kovové s měkkým látkovým čalouněním, které jsou vhodné do malého bytu i velkého rodinného domu. Ručíme Vám za to, že si pohodlné klasické houpací křeslo zamilujete- ať už jste teenager, dospělý, nebo senior.

  • Rozkládací křesla

    Pohodlná rozkládací křesla na každodenní spaní vybavená úložným prostorem. Vhodná i k televizi, na čtení, relaxaci, do pokoje pro hosty.

    Pokud máte malý byt a minimum prostoru, může být rozkládací křeslo zajímavou možností vytvoření prostoru pro relax přes den, sledování tv a čtení večer a spaní v noci. Křeslo sice plně nenahradí postel, ale při zvolení správného typu je vhodné i na každodenní spaní. Většina rozkládacích křesel na spaní má navíc i úložný prostor, do kterého můžete ráno uschovat lůžkoviny.

  • Polohovací křesla

    Kvalitní polohovací křeslo s podnožkou pro maximální relax u tv, nebo při čtení knížky. Křesla nejen pro seniory látková i kožená.

    Pokud chcete zažít maximální relax, pak si pořiďte polohovací křeslo s nastavitelným sklonem opěradla a s podnožkou. U většiny křesel jsou opěradlo i podnožka polohovatelné do několika pozic, takže si nejdete tu správnou přesně pro Vás- ať už si chcete číst knížku, sledovat televizi, nebo jen tak relaxovat. A mimochodem- tato polohovací křesla jsou naprosto perfektní do domácího kina. Najdete u nás kvalitní modely látkové i kožené, s vysokou nosností 150 kg, pro seniory, dospělé i děti.

  • Masážní křesla

    Luxusní elektrické relaxační křeslo s funkcí masáže a vyhříváním vhodné i k televizi. Vhodné pro seniory i dospělé.

    Milujete masáže a chtěli byste si je dopřávat co nejčastěji? Řešením může být pořízení elektrického masážního křesla k Vám domů. Většina křesel je multifunkčních a mají i funkci vyhřívání, případně podnožku, takže je využijete například i při sledování televize, nebo čtení knížky s tím, že si takové křeslo oblíbí zejména senioři, ale i dospělí, nebo děti. Luxusní elektrické masážní křeslo se tak snadno stane středobodem Vašeho obývacího pokoje. Tato masážní křesla jsou sice dražší, ale jsou na ně často vypisovány různé akce, takže nákup nemusí zatížit peněženku nijak extrémně.

  • Křesla s podnožkou

    Relaxační křesla s podnožkou, nebo taburetem k tv, na čtení, odpočinek. Modely klasické, otočné, polohovací.

    Chcete mít v křesle opravdu maximální relax? A co tak vyzkoušet křeslo s podnožkou, případně s taburetem. Podnožka může být i výklopná a křeslo pevné, nebo otočné. Podnožka pod nohy Vám pak dovolí sedět v pololehu a užívat si pohodlí Vašeho nového křesla naplno. Najdete u nás pevná i polohovací křesla s podnožkou i křesla s taburetem ve variantě s látkovým, koženým, nebo koženkovým potahem.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 176 položek

Samostatné křeslo je důležitým kusem nábytku do obýváku, nebo i jiného pokoje. Zajistí pohodlí na čtení, sledování tv, nebo povídání s rodinou. Klasická i designová křesla pro děti, dospělé i seniory.

Pokud vybíráte samostatné křeslo do obývacího pokoje, nebo kamkoliv jinam do interiéru, pak jste v této kategorii správně. Nabízíme nespočet modelů s vysokým pohodlím včetně polohovacích modelů, nebo křesel s výklopnými podnožkami, nebo podnožkami ve formě taburetu, které jsou obzvláště vhodné pro chvíle relaxu při čtení knížky, sledování televize apod. Na našich stránkách najdete jak klasické modely zaměřené na pohodlí včetně křesel ideálních pro seniory, tak i nejrůznější moderní samostatná designová křesla, která nejenže vytvoří pohodlné sezení, ale také se stanou designovým prvkem, který bude reprezentovat jakýkoliv pokoj- samostatná křesla do obýváku, pracovny, nebo kanceláře. Specialitou jsou pak křesla klubová, otočná, kulatá, pestrobarevná...