Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Sedací soupravy - levné, kvalitní sedačky, gauče a pohovky klasické, moderní, rustikální, designové Počet produktů: 292

  • Sedačky rohové + sedačky do L

    Rozkládací rohové sedací soupravy Vám vytvoří pohodlný prostor pro relaxaci a nabídnou praktický úložný prostor. Malé levné rohové sedačky, pohovky a gauče do L do malého bytu i velké luxusní modely.

    Rohové gauče a sedačky se dostávají do popředí zájmu- jsou totiž perfektní pro klasické posezení během dne, setkávání s rodinou a přáteli, ale po rozložení také jako velký pohodlný prostor např. pro sledování televize. Najdete u nás menší levné rohové sedačky, někdy také označované jako sedačky do L především do malého bytu, ale i větší modely vhodné do rodinných domů. Některé sedací soupravy prodáváme i s křeslem, nebo s taburetem. Většina rohových gaučů a sedaček do L disponuje rovněž úložným prostorem, do kterého můžete uložit například lůžkoviny, ale také nejrůznější maličkosti v domácnosti. V naší nabídce najdete výlučně kvalitní, pečlivě vybrané modely určené především pro umístění do rohu, tak i doprostřed stěny.

  • Sedačky do U

    Chcete si dopřát maximální pohodlí a velkou plochu pro relax a sdílení rodinných chvil? Kvalitní a přitom levná sedací souprava do U s možností rozložení Vás zaujme.

    Sedací soupravy do U jsou ve většině případů větší modely ideální pro početné rodiny, případně pro všechny, kteří si chtějí dopřát maximální relax. Tvar U totiž umožňuje po rozložení vytvořit opravdu velkou jednolitou plochu podobnou lůžku, která poslouží perfektně pro chvíle relaxu s partnerem, nebo rodinou. Stejně tak ji můžete využít jako příležitostné lůžko. Tvar sedací soupravy do U ji zkrátka předurčuje jako místo pro opravdový relax. V naší nabídce najdete především levné sedačky U, ale také velké luxusní modely s kvalitním mechanismem rozkládání  a s úložným prostorem.

  • Rozkládací sedačky

    Malé dvoumístné rozkládací sedačky pro 2 i velké rodinné rozkládací sedací soupravy klasické i do U, do L, rohové. Modely s úložným prostorem, nebo s matrací na spaní.

    Máte jen malý byt, ale nechcete si nechat vzít pohodlí větší sedačky při večerním relaxu, nebo sledování televize? Případně si potřebujete zajistit pohodlné místo na spaní? Pak pro Vás může být zajímavou volbou rozkládací sedačka, která během dne plní funkci klasické sedačky pro 2, nebo více osob, ale večer, nebo kdykoliv jindy dle potřeby ji můžete rozložit a vytvořit tak velké pohodlné místo na odpočinek, případně na spaní. Většina rozkládacích souprav- a je jedno, zdali jsou malé, nebo velké- má i úložný prostor, který perfektně poslouží například pro uložení deky, peřiny, polštáře apod. Rozkládací sedačky, gauče a pohovky můžete mít jak v provedení jednoduchém (rovném), tak i rohovém, do U, nebo do L.

  • Sedačky s úložným prostorem
  • Válendy

    Levná pohodlná válenda s úložným prostorem a možností rozkládání- klasika pro chvíle oddechu pro jednoho, nebo pro dva. V nabídce máme kvalitní čalouněné válendy rozkládací, polohovací, s čelem, dětské ...

    Pohodlná levná válenda může nahradit sedací soupravu a ještě vytvořit úložný prostor pro nejrůznější maličkosti v obýváku, nebo dětském pokoji. Rozkládací válendy s polohovacím roštem je možno využít i jako lůžko na spaní. Krom klasických válend najdete v této kategorii nejrůznější pohodlné čalouněné kousky nábytku ideální pro chvíle relaxu- například nejrůznější designová lehátka do interiéru- krom klasických modelů pro jednoho máme i modely pro dva, případně stylové modely na nožičkách v oblíbeném skandinávském designu klasické i rohové. Vybírat můžete ve většině klasických rozměrů jako 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 80x200 cm, nebo 110x200 cm.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 292 položek

Kvalitní sedací souprava / gauč bývá středobodem obývacího pokoje, proto vybírejte pečlivě. Na výběr kvalitní sedací soupravy levné i luxusní, klasické i moderní, rustikální, designové, malé, velké…

Na sedací soupravě se schází odpoledne a večer často celá rodina a proto je třeba, aby co nejlépe vyhovovala jejich potřebám. Proto se Vám snažíme nabídnout širokou nabídku sedaček a gaučů od malých levných až po velké a luxusní. Oblíbené jsou zejména sedací soupravy do L a do U, ale najdete u nás i malé gauče a pohovky pro 2 osoby vhodné do malých bytů. Tyto sedací soupravy jsou často rozkládací a lze je využít i pro příležitostné, případně některé modely i pro každodenní spaní. Samozřejmostí je široká škála barev sedacích souprav od klasik, jako je šedá a hnědá až po nejrůznější okázalé designové moderní varianty například ve žluté, červené, tyrkysové, nebo zelené barvě. Krom moderních sedaček nabízíme i různé retro a rustikální kousky.