Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Levné pohovky, gauče, sedačky dvojsedák / trojsedák malé i velké. Do bytu / rodinného domu. Počet produktů: 149

  • Dvoumístné pohovky

    Malá dvoumístná pohovka, gauč, nebo sedačka - ideální řešení do malého bytu. Modely klasické, rozkládací, s úložným prostorem, na nožičkách

    Pokud hledáte menší sedačku pro 2 osoby, pak jste v této kategorii správně. Najdete tu menší pohovky, gauče a sedačky určené do menších bytů a pokojů, ale i nejrůznější designové kousky například do čekárny, na recepci, do salónu apod. Levné dvoumístné pohovky můžete zakoupit již v ceně okolo 5000,-Kč. Oblíbené jsou zejména rozkládací pohovky dvojsedák s úložným prostorem, ale prodáváme i klasické modely, moderní pohovky a gauče a další typy.

  • Trojmístné pohovky

    Oblíbené větší pohovky pro 3 osoby (pohovky trojsedák) levné i luxusní. Provedení rozkládací, s úložným prostorem, klasické

    Trojmístná pohovka je klasika do bytů i rodinných domů, ale hodí se i do obchodu, na recepci, do salónu apod. Tyto pohovky pro 3 osoby jsou často vybaveny úložným prostorem, případně možností rozložení, takže je lze využít i jako lůžko. Nabízíme levné, ale i kvalitní luxusní designové trojmístné pohovky, které jsou námi odzkoušené a můžete se u nich spolehnout na dlouhou životnost.

  • Rozkládací pohovky

    Levná malá rozkládací pohovka na spaní do bytu na spaní, nebo pohodové večery u TV ve dvou, případně s celou rodinou. Pohovky a gauče dvoumístné i trojmístné.

    Máte menší obývací pokoj, do kterého by se velká sedací souprava nevešla, ale chcete si také dopřát večerní relax, případně si vybudovat místo na spaní? Pak bude pro Vás vhodná rozkládací pohovka, nebo gauč, které u nás najdete v malém i větší provedení, levné i luxusní, dvojsedák a trojsedák. Malá rozkládací pohovka je vhodná pro páry, velká rozkládací pohovka pojme i celou rodinu. Levná pohovka s rozkládací funkcí a matrací na každodenní spaní je oblíbená u těch, kteří mají malý byt a nemají možnost si vybudovat samostatnou ložnici.

  • Pohovky s úložným prostorem

    Kvalitní dvoumístná, nebo trojmístná rozkládací pohovka s úložným prostorem jako ideální řešení do malého bytu. Pohovky levné i luxusní, moderní, designové, malé, velké.

    Úložného prostoru není nikdy dost. Nejlépe o tom ví majitelé menších bytů, kteří ho těžko hledají. Proto jsou tak oblíbené malé i velké pohovky s úložným prostorem, do kterého můžete uschovat nejen textil a lůžkoviny, ale např. také hračky, sport. potřeby apod. Levná pohovka s úložným prostorem je tak univerzálním kouskem nábytku, který se hodí prakticky do každého domu, nebo bytu. Tyto pohovky a gauče nabízíme jak malé dvoumístné za opravdu nízké ceny, tak i větší luxusní designové modely.

  • Pohovky na spaní

    Hledáte gauč, nebo rozkládací pohovku na každodenní spaní s matrací, případně pohovku na občasné denní spaní? Pak jste u nás správně.

    V dnešní době velmi drahých nemovitostí není jednoduché pořídit si byt, do kterého vměstnáte jak ložnici, tak i dětský pokoj. Spaní je pak někdy třeba řešit alternativně například formou rozkládací pohovky na každodenní spaní, která přes den plní funkci gauče a přes noc se pak stane postelí. Pokud chcete pohovku opravdu využívat pro každodenní spaní, pak doporučujeme volit model s matrací, na kterém se opravdu pohodlně vyspíte. Pro občasné denní spaní ale bude dostačovat i menší pohovka pro dva s rozkládací funkcí, kterou v případě potřeby přeměníte na lůžko.

  • Malé pohovky

    Dvoumístná malá pohovka jako ideál do malého bytu, do pokoje, na recepci, do obchodu... Pohovky klasické, rozkládací, s úložným prostorem, na nožičkách

    Pokud hledáte posezení pro více lidí do menších prostor, pak je levná malá pohovka, nebo gauč perfektním řešením. Tyto malé pohovky nabízíme v klasickém i designovém moderním provedení a to jak s látkovým, tak i koženkovým čalouněním. Nejoblíbenější jsou gauče, sedačky a pohovky s úložným prostorem a rozkládáním, které hrají prim v praktičnosti- můžete je využít pro uložení lůžkovin i k ležení, nebo příležitostnému přespávání.

  • Levné pohovky

    Malé levné rozkládací pohovky, dvojkřesla, gauče a sedačky do malého bytu, do pokoje, do obchodu. Modely s úložným prostorem, rozkládací, s nožičkami...

    Pokud hledáte co nejlevnější pohovku, pak jste u nás správně. Prodáváme levné rozkládací pohovky na každodenní spaní, pohovky s úložným prostorem i pohovky klasické. Všechny mají společnou nízkou cenu při zachování vysoké kvality. Pohovky můžeme nabízet tak levně, protože je kupujeme ve velkém přímo od výrobců. Tyto malé pohovky a gauče využijete nejen v bytě, ale například také v obchodě, dětském pokoji, na recepci apod.

  • Luxusní pohovky

    Designové luxusní pohovky a gauče do obývacího pokoje, ale i na recepci, do obchodu, salónu.

    Máte rádi kvalitu a luxus a současně potřebujete vytvořit místo pro sezení několika osob? Pak nahlídněte do této kategorie luxusních pohovek, ve které najdete modely jak klasické, tak i s úložným prostorem, nebo možností rozložení. Nadchněte se pro styl a vysokou kvalitu těchto pohovek, které které luxusně nejen působí, ale také fungují. Tyto gauče pro 2, 3 nebo více osob jsou vhodné pro umístění nejen do obývacího pokoje, ale například také na recepci hotelu, do obchodu, salónu krásy apod.

  • Pohovky na nožičkách

    Stylové gauče a pohovky na nožičkách klasické i rozkládací

    Prodáváme pohovky na nožičkách v provedení dvojsedák i trojsedák. Pohovky a gauče v klasickém, moderním i skandinávském designu s dřevěnými nožičkami. Výhodou takového provedení je fakt, že je pod pohovku dobrý přístup, takže se pod ní snadno uklízí. Pohovky na nožičkách jsou tak oblíbené zejména mezi těmi, kteří mají rádi zajímavý design a pořádek.

  • Designové pohovky

    Luxusní pohovky s výrazným designem do obývacího pokoje, obchodu, salónu, na recepci apod.

    Chcete vytvořit pohodlné místo na sezení a zároveň dodat do interiéru výrazný prvek? Pak nahlédněte do této kategorie designových pohovek a gaučů dvoumístných i trojmístných, ve které si určitě vyberete- ať už hledáte malou pohovku do bytu, nebo velkou do vstupní haly rodinného domu, nebo hotelu. Kvalitní designová pohovka Vám udělá radost hned dvakrát- poprvé při pohledu na ni a podruhé při usazení.

  • Sametové pohovky

    Luxusně působící sametové pohovky, gauče a sedačky s velurovým, semišově působícím potahem v provedení rozkládacím, s úložným prostorem, na nožičkách i klasickém

    Pohovky se sametovým čalouněním jsou oblíbené zejména pro jejich luxusně působící vzhled ála semiš, ale také měkkost a pohodlí. Tyto pohovky, gauče a sedačky mají potah vyrobený většinou z veluru, který jim propůjčuje právě tento specifický vzhled. Kvalitní sametová pohovka je u nás v nabídce levná i luxusní, s úložným prostorem, s nožičkami, rozkládací, designová i klasická- na své si přijde opravdu prakticky každý.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 149 položek

Ať už malá, nebo velká. Klasická, nebo moderní. Pohovka se stane tak jako tak důležitou součástí obývacího pokoje. V nabídce levné pohovky a sedačky dvojsedák i trojsedák, s úložným prostorem, rozkládací.

Nemáte místo, nebo peníze na klasickou velkou sedací soupravu, ale nebudete přeci sedět v obývacím pokoji na klasické židli. Levné pohovky a gauče jsou rozumným řešením především pro malé byty, ve kterých potřebujete využít každý kousek prostoru. Také proto je většina z nich v rozkládacím provedení a úložným prostorem a tak Vám ušetří místo. Najdete u nás jak malé dvoumístné a trojmístné pohovky, které jsou vhodné nejen do obýváku, ale některé designové, retro rustikální sedačky, případně sedačky s dřevěnými nohami ve skandinávském stylu se perfektně hodí i do kanceláře, nebo pracovny. Krom malých dvoumístných gaučů můžete v této kategorii objevit pohovky rohové, nebo modely do L.