Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Kvalitní postele levné i luxusní - moderní postele do ložnice, dětského pokoje, studentského pokoje Počet produktů: 639

  • Manželské postele

    Manželská postel Vám poskytne dostatek pohodlí, ale současně se může stát i luxusním doplňkem interiéru ložnice. Kvalitní a přitom levné dvoulůžkové postele z masivu, lamina i kovu. Postele klasické, vysoké, sklápěcí, s úložným prostorem, se šuplíky…

    Kvalitní a bytelná manželská postel s matrací je základem dobrého spánku- proto není vhodné její výběr podceňovat. Určitě doporučujeme volit dvoulůžkovou postel z kvalitního lamina, nebo dřevěnou z masivu ve větším rozměru 180x200 cm, ale k dispozici máme i menší postele 160x200 cm a 140x200 cm, případně sklápěcí varianty do malého bytu. Z praktického hlediska doporučujeme určitě volit manželskou postel s úložným prostorem, nebo se šuplíky a spíše zvýšenou, nebo vysokou postel kvůli pohodlnému vstávání. Najdete u nás postele jak levné, tak i velké, moderní a luxusní, které se stanou designovým doplňkem ložnice. Manželské postele samostatné, postele s roštem, nebo komplet s roštem a matrací.

  • Jednolůžkové postele

    Postele jednolůžko v rozměru 80x200 a 90x200 cm pro teenagery, dospělé i seniory. Varianty klasické i vyvýšené, s úložným prostorem, s roštem a matrací. Materiál lamino, masivní dřevo, kov.

    V této kategorii najdete jednolůžkové postele vhodné jak pro mládež, tak i pro dospělé a seniory. Postele v levných i velmi masivních variantách s nosností 150 kg. Oblíbené jsou především postele pro jednoho vyrobené z masivního dřeva a to jak v rustikálním, tak i moderním pojetí. Pokud potřebujete ušetřit maximum prostoru, tak doporučujeme jednolůžkovou postel v rozkládacím, nebo sklápěcím provedení, případně postel s úložným prostorem, která Vám nabídne velkorysé prostory pro nejrůznější věci. Jednolůžkové postele u nás najdete ve všech nejběžnějších rozměrech- tzn. 80x200, 90x200 a 120x200 cm.

  • Postele s roštem a matrací

    Kvalitní postel komplet s roštem a matrací jako levné řešení do manželské ložnice, nebo dětského pokoje

    Kompletní postele včetně roštu a matrace jsou u nás oblíbené zejména díky jejich nízké ceně. Lze je totiž oproti nákupu samostatných částí pořídit opravdu levně. A to ani nemluvíme o tom, když je na takovou postel zajímavá akce. Levné postele s roštem a matrací prodáváme nejen v klasickém provedení z lamina, ale i z masivu, s čalouněním, nebo v provedení boxspring. Pokud chcete kupovat kompletní postel, pak řešení s roštem a matrací vcelku rozhodně doporučujeme až už hledáte vhodný kousek do dětského pokoje, nebo do manželské ložnice.

  • Postele s úložným prostorem

    Nedostatek úložného prostoru? Levná jednolůžková, nebo manželská postel Vám tento problém vyřeší. K dispozici postele vyvýšené, boxspring s matrací a roštem, čalouněné, z masivu, z lamina, se šuplíky...

    Problém s nedostatkem úložného prostoru řeší asi každý z nás. Přitom nám ho může poměrně velké množství vykouzlit postel s úložným prostorem. U nás najdete levné postele jednolůžkové i manželské, které jsou vybavené jednou, nebo více zásuvkami, případně úložným boxem pod matracemi. Nabízíme jednolůžkové i dvoulůžkové postele s úložným prostorem v různých variantách- postele vyvýšené, čalouněné, boxspring, dřevěné, z lamina a další.

  • Čalouněné postele

    Polstrovaná postel s látkovým, nebo koženým čalouněním a vysokým čelem vnese do interiéru nádech luxusu. Kvalitní, ale levné čalouněné postele s měkkým polstrováním.

    Polstrované postele mají na svém rámu (případně jen na čele- záleží na provedení) měkké čalounění, které jim dodává příjemný, luxusní vzhled a navíc Vás a Vaše děti ochrání před úrazy a to díky měkkým hranám a rohům. Čalounění jim navíc dodává luxusní vzhled. Na výběr máte klasické levné čalouněné postele i modely s úložným prostorem a s vysokým čelem v různých barvách, z nichž nejoblíbenější jsou bílá a šedá. Najdete u nás jak čalouněná dvoulůžka pro manžele, tak i čalouněné jednolůžkové postele pro děti a dorost prakticky ve všech klasických rozměrech- tzn. 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm.

  • Postele boxspring

    Vysoké postele boxspring včetně matrace jsou oblíbené pro své pohodlí a bezproblémové vstávání- jsou tudíž vhodné i pro seniory. Dostupné i s úložným prostorem.

    Postele boxspring se dostávají v posledních letech do módy i u nás. Původně pochází z Ameriky, kde jsou velmi rozšířené a to především díky jejich pohodlí a velkému úložnému prostoru. Vyšší výška postele je vhodná pro všechny se zhoršeným pohybovým aparátem, protože se z nich mnohem příjemněji vstává- postel boxspring ocení tudíž jak mladší lidé, tak i senioři. Vysoké americké kontinentální postele u nás najdete v jednolůžkovém i dvoulůžkovém manželském provedení prakticky ve všech běžných rozměrech- to je 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm.

  • Postele z masivu

    Dřevěné levné postele z masivu borovice, nebo dub. Kvalitní rámy postele i komplety s roštem a matrací klasické / zvýšené

    Postele z masivního dřeva jednolůžkové i dvoulůžkové manželské jsou oblíbené zejména pro svou bytelnost, kresbu dřeva a absenci nejrůznějších lepidel a laků. Proto jsou tak oblíbené zejména do dětských pokojů, ale také do manželských ložnic, nebo místností pro seniory. U nás nejdete kvalitní, ale přitom levné postele z masivu v provedeních klasických i zvýšených. Můžete objednávat samostatné dřevěné rámy postele, tak i komplety s roštem a matrací. Většina postelí je vyrobena z borovice, ale najdete i modely z dubového dřeva.

  • Zvýšené postele
  • Levné postele
na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 639 položek

Dopřejte si kvalitní spánek na moderní bytelné posteli. U nás najdete jak levné, tak i luxusní postele z MDF i masivu. Postele pro manžele, děti, studenty, teenagery i seniory.

Kvalitní spánek je třeba pro výkonnost i dobrou náladu. Proto je třeba vybrat kvalitní bytelnou postel, na které se dobře vyspíte. V případě jednolůžkových postelí se většinou jedná o rozměr 80x200, nebo 90x200 cm, u dvoulůžkových manželských postelí doporučujeme volit spíše větší variantu masivní postele 180x200 cm. Pokud nemáte v bytě příliš prostoru, pak můžete zvolit postel skládací, nebo výklopnou a umístit ji například do obýváku. Možností je také moderní postel s úložným prostorem, která může zastat funkci improvizované skříně. U nás si přijdete na své, ať už hledáte levnou postel, nebo její luxusní designovou variantu do manželské ložnice, do dětského pokoje, případně do pokoje pro studenty, nebo teenagery.