Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Dětské postele kvalitní & levné - klasické, patrové, domečkové, vyvýšené s úložným prostorem Počet produktů: 262

  • Dětské vyvýšené postele

    Dětská vyvýšená postel nabídne velký úložný prostor, případně místo na hraní, skluzavku atd. Modely klasické i se skluzavkou, se zábranou, se šuplíky...

    Jednolůžkové vyvýšené postele jsou k dispozici běžně v rozměru 90x200, případně 80x200 cm a jsou určené především pro děti, ale například také pro seniory, kterým se z nich lépe vstává. Dětské zvýšené postele s úložným prostorem jsou nejoblíbenější a to především pro jejich praktičkost. K dispozici jsou ale také vyvýšené a vysoké postele s prostorem na hraní, se kluzavkou, případně s bezpečnostní zábranou proti pádu a dalšími praktickými prvky vyrobené z lamina, nebo z masivního dřeva.

  • Dětské rozkládací postele

    Rozkládací jednolůžkové postele 80x200, 90x200, 120x200 pro děti, případně i pro dospělé. Varianty s přistýlkou, s úložným prostorem, vyklápěcí, vysouvací...

    Potřebujete občas ubytovat hosty, ale nemáte prostoru nazbyt? Zajímavým řešením může být rozkládací postel s přistýlkou pro děti i pro dospělé. V naší nabídce najdete levné plnohodnotné rozkládací postele vhodné pro 2, nebo i 3 osoby z nichž některé jsou vhodné i pro každodenní spaní. Většina těchto postelí je dodávána s roštem a některé modely i s matrací. Rozkládací jednolůžko nezabere příliš prostoru a po vysunutí přistýlky se z něj stanou 2 postele. V naší nabídce najdete také sklápěcí (skládací) postele, které jednoduše vyklopíte a můžete využívat (po opětovném sklopení vypadají jako klasická skříň a zabírají minimum prostoru. Dětské rozkládací postele s úložným prostorem a přistýlkou jsou u nás nejoblíbenějším typem- seženete je v různých barvách a všech hlavních rozměrech 80x200 cm, 90x200cm i 120x200 cm.

  • Dětské patrové postele

    Levné dvoulůžkové patrové postele pro 2 děti nazývané také poschoďové postele, nebo palandy. Provedení z masivu, kovu, lamina, s úložným prostorem, se zábranou...

    Které dítě by ve svém pokoji nechtělo poschoďovou postel? Tyto dětské dvoupatrové postele (vyjímečně se v naší nabídce najdou i třípatrové postele pro 3 děti) jsou vyrobené z kvalitního masivu, kovu, případně kombinace masivu a lamina (nejčastěji používané dřevo je borovice). Dětské patrové postele, neboli palandy jsou oblíbené zejména v pokojíčcích, které nemají velké rozměry a při umístění 2 postelí by nezbylo příliš místa na hraní. Dvoupatrové postele z naší nabídky najdete prakticky ve všech barvách- nejoblíbenější je univerzální bílá, ale můžete vybírat také z odstínů dřeva, případně nejrůznějších dětských potisků.

  • Dětské postele se zábranou

    Vysoké pratrové i nízké postele se zábranou a úložným prostorem v rozměrech 90x200, 160x80, 140x70 cm. Dětské postele z masivu i z lamina.

    Zábrana proti pádu je důležitý bezpečnostní prvek zejména u vysokých patrových postelí, ale je žádaná i u nízkých dětských postelí (zejména pro děti, které se během spánku často otáčejí a mohli by z postele snadnou spadnout). Oblíbeným modelem je u nás zejména dětská postel se zábranou a úložným prostorem v rozměru 90x200 cm, ale najdete u nás i postele pro menší děti v rozměrech 160x80, nebo 140x70 cm. A to jak nízké postele se zábranou často vybavené také šuplíky, tak i dvoupatrové palandy vyrobené z masivu, nebo z lamina.

  • Dětské postele se skluzavkou

    Patrová, nebo vyvýšená postel se skluzavkou nadchne každé díte. Dětské postele s klouzačkou nabídnou prostor na spaní i hraní.

    Skluzavku miloval v dětství snad každý z nás a přeje si ji mít v pokojíčku prakticky každé dítě. Teď se mu to může splnit- stačí nahlédnout na dětské postele se skluzavkou a vybrat si tu pravou. Nabízíme mírně vyvýšené, ale i vysoké dvoupatrové postele a palandy se skluzavkou a případně dalším příslušenstvím jako je zábrana, úložný prostor a prostor na hraní.

  • Dětské domečkové postele

    Prodej domečkových postelí 90x200 cm pro jednoho / pro dva. Domečkové postele nízké, vyvýšené, patrové.

    Chcete poskytnout svému dítěti příjemný prostor na hraní a spaní zároveň- pak může být zajímavou volbou domečková postel v oblíbeném rozměru 90x200 cm, případně i jiném. Postele ve tvaru domečku u nás najdete v nízkém, vyvýšeném i patrovém provedení a to i s přistýlkou, nebo s úložným prostorem. Jedná se o levné, ale kvalitní dětské postele většinou vyrobené z masivního dřeva v barvě bílé, šedé, nebo přírodní hnědé.

  • Dětské postele z masivu

    Kvalitní dětská postel z masivního dřeva vydrží dlouhé roky. Modely nejen v rozměru 90x200 cm nízké, vyvýšené, patrové, se zábranou, s úložným prostorem...

    Pokud máte rádi přírodní materiály a nechcete vystavovat Vaše dítě vlivu nejrůznějších lepidel, pak je dětská postel z masivu jasnou volbou. Tyto postele jsou ve většině případů vyráběné z borovicového dřeva, které může být nelakované, případně upravené bezbarvým / probarveným lakem. Dětské postele masiv jsou rovněž oblíbené pro jich krásnou a nezaměnitelnou kresbu dřeva. Oblíbené jsou zejména masivní postele vyvýšené s velkým úložným prostorem a se zábranou proti pádu, ale najdete u nás i vyvýšené, nebo vysoké dvoupatrové masivní postele (palandy).

  • Dětské postele s úl. prostorem

    Levné jednolůžkové postele s úložným prostorem pro děti, ale i dospělé a seniory. Postele 90x200 klasické, vyvýšené, patrové palandy, domečkové...

    Úložného prostoru není nikdy dost. Takže se Vám bude určitě hodit dětská postel s úložným prostorem nejčastěji ve formě šuplíků. Nejčastěji u nás najdete kvalitní, ale levné postele 90x200 cm v mírně vyvýšeném provedení, ale můžete vybírat i z postelí patrových, nebo nízkých. Jednolůžka s úložným prostorem jsou oblíbená především do dětských pokojů, ale jsou vhodná i pro dospělé, seniory, nebo občasné hosty.

  • Dětské postele auto

    Stylové kvalitní dětské postele ve tvaru auta pro kluky i holky. Závodní auta, policejní, hasiči...

    Mít své vlastní auto by chtěl každý kluk. Tento sen mu můžete splnit ihned ve formě autopostele, která je jako dělaná pro kvalitní spánek, ale i hraní her a odpočinek. Dětské postele ve tvaru auta u nás zakopíte především v populárních rozměrech 80x160 a 90x200 cm a to v různých populráních výrazných barvách a provedeních- závodní auto, policejní auto, hasiči a další.

  • Postele pro holčičku

    Sháníte dětskou postel pro Vaši holčičku? V této kategorii najdete postele pro dívky klasické, s nebesy, s úložným prostorem, vyvýšené...

    Každá holčička chce mít svůj pokojíček opravdu krásný a útulný. Tomu by měla odpovídat také dětská postel, která by měla být pohodlná, praktická, ale také stylová. Dětská postel pro holčičku může mít nejrůznější barvy, nejoblíbenějšími jsou ale neutrální bílá, dívčí růžová, fialová, případně mix barev s různými obrázky. Domečkové dětské postele 90x200 s nebesy a úložným prostorem patří dlouhodobě mezi nejprodávanější, avšak najdete u nás i dívčí postele vyvýšené, s přistýlkou a další.

  • Postele pro kluka

    Máte doma kluka a hledáte pro něj dětskou postel 90x200 cm? Výběr klučičích postelí na spaní i hraní - s úložným prostorem, dřevěné z masivu, vyvýšené...

    Chlapci potřebují v dětském pokoji spíše prostor na hraní a kvalitní spánek, než designové kousky nábytku. A nejinak je tomu o dětské postele. Avšak proč by dětská postel pro kluka nemohla být také přitažlivá. Nabízíme kvalitní, levné postele v provedení, které kluci milují- potisk fotbal, piráti, tajmený hrad, autíčkové postele a další. Mimo klasické modely nabízíme také jednolůžkové dětské postele pro kluky vyvýšené, s úložným prostorem, masivní, dvoupatrové a další. Většina postelí je dostupná v klasickém rozměru 90x200 cm, ale v naší nabídce najdete i postele pro menší děti.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 262 položek

Kvalitní dětská postel je základ pokoje pro kluka i holčičku. Zajistí kvalitní spánek, ale také úložné prostory a v případě domečkových postelí, nebo postelí se skluzavkou i místo na hraní. V nabídce i patrové postele a rostoucí postele.

Spánek je nejdůležitější částí dne, která dodá dítěti dostatek energie pro správný vývoj a soustředění. Proto je výběr kvalitní postele do dětského pokoje velmi důležitý. Postel ale může sloužit nejen ke spánku, ale také vytvářet úložné prostory, nebo místo na hraní- platí především u postelí se skluzavkou a domečkových postelí. Pro menší děti u nás najdete levné nízké postele se zábranou, ve tvaru auta, nebo patrové postele většinou v rozměru 140x70 cm. Pro školní děti, mládež a teenagery můžete vybírat z klasických, nebo zvýšených jednolůžkových postelí v rozměrech 90x200, 140x200, nebo třeba 160x80 cm. Oblíbené jsou vyvýšené postele s výklopným roštem, pod kterým je velký úložný prostor využitelný pro nejrůznější hračky a další maličkosti. Postele pro kluka i holčičky koupíte v klasické bílé barvě, ale i různých dekorech dřeva jako je např. oblíbený dub sonoma, nebo dub wotan, případně i v provedení ze dřeva- nejčastěji masivní borovice.