Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Nábytek do obývacího pokoje Počet produktů: 1223

  • Sedací soupravy

    Kvalitní sedací souprava / gauč bývá středobodem obývacího pokoje, proto vybírejte pečlivě. Na výběr kvalitní sedací soupravy levné i luxusní, klasické i moderní, rustikální, designové, malé, velké…

    Na sedací soupravě se schází odpoledne a večer často celá rodina a proto je třeba, aby co nejlépe vyhovovala jejich potřebám. Proto se Vám snažíme nabídnout širokou nabídku sedaček a gaučů od malých levných až po velké a luxusní. Oblíbené jsou zejména sedací soupravy do L a do U, ale najdete u nás i malé gauče a pohovky pro 2 osoby vhodné do malých bytů. Tyto sedací soupravy jsou často rozkládací a lze je využít i pro příležitostné, případně některé modely i pro každodenní spaní. Samozřejmostí je široká škála barev sedacích souprav od klasik, jako je šedá a hnědá až po nejrůznější okázalé designové moderní varianty například ve žluté, červené, tyrkysové, nebo zelené barvě. Krom moderních sedaček nabízíme i různé retro a rustikální kousky.

  • Pohovky a gauče

    Ať už malá, nebo velká. Klasická, nebo moderní. Pohovka se stane tak jako tak důležitou součástí obývacího pokoje. V nabídce levné pohovky a sedačky dvojsedák i trojsedák, s úložným prostorem, rozkládací.

    Nemáte místo, nebo peníze na klasickou velkou sedací soupravu, ale nebudete přeci sedět v obývacím pokoji na klasické židli. Levné pohovky a gauče jsou rozumným řešením především pro malé byty, ve kterých potřebujete využít každý kousek prostoru. Také proto je většina z nich v rozkládacím provedení a úložným prostorem a tak Vám ušetří místo. Najdete u nás jak malé dvoumístné a trojmístné pohovky, které jsou vhodné nejen do obýváku, ale některé designové, retro rustikální sedačky, případně sedačky s dřevěnými nohami ve skandinávském stylu se perfektně hodí i do kanceláře, nebo pracovny. Krom malých dvoumístných gaučů můžete v této kategorii objevit pohovky rohové, nebo modely do L.

  • Křesla

    Samostatné křeslo je důležitým kusem nábytku do obýváku, nebo i jiného pokoje. Zajistí pohodlí na čtení, sledování tv, nebo povídání s rodinou. Klasická i designová křesla pro děti, dospělé i seniory.

    Pokud vybíráte samostatné křeslo do obývacího pokoje, nebo kamkoliv jinam do interiéru, pak jste v této kategorii správně. Nabízíme nespočet modelů s vysokým pohodlím včetně polohovacích modelů, nebo křesel s výklopnými podnožkami, nebo podnožkami ve formě taburetu, které jsou obzvláště vhodné pro chvíle relaxu při čtení knížky, sledování televize apod. Na našich stránkách najdete jak klasické modely zaměřené na pohodlí včetně křesel ideálních pro seniory, tak i nejrůznější moderní samostatná designová křesla, která nejenže vytvoří pohodlné sezení, ale také se stanou designovým prvkem, který bude reprezentovat jakýkoliv pokoj- samostatná křesla do obýváku, pracovny, nebo kanceláře. Specialitou jsou pak křesla klubová, otočná, kulatá, pestrobarevná...

  • Konferenční stolky

    Odkládací konferenční stolek nemusí být jen nudným kusem nábytku v obývacím pokoji. U nás najdete obývací stolky klasické, tak i stolky retro, designové, moderní, luxusní…

    Hned po pohovce je zajisté konferenční stolek nejdůležitějším kusem nábytku v obývacím pokoji. U něj totiž každý den sedíte a odkládáte si na něj nejrůznější nápoje jako např. kávu, knížky apod. Je tudíž důležité, aby byl stolek vhodně zvolený z hlediska užitkovosti s tím, že důležité jsou především rozměry a tvar- stolek můžete koupit jak kulatý, tak i čtvercový, nebo obdélníkový. Konferenční obývací stolek může být ale také designovým doplňkem, který dodá místnost šmrnc- stačí vybrat ten pravý. U nás můžete volit jak mezi klasickými a levnými stolky, ale najdete i modely luxusní, designové, retro, industriální… Nejoblíbenějšími barvami jsou bílá, šedá a dekor dřeva (dub sonoma, dub artisan, buk...), případně jsou i stolky z masivního dřeva- to vše v lesklém i matném provedení.

  • TV stolky a skříňky

    Stolek pod televizi je klasika, která jen tak nezmizí. U nás najdete stolky, skříňky a komody pod TV klasické i designové, industriální, závěsné…

    V této kategorii najdete nábytek po televizi- stolky a komody pod TV sice ustupují před nástěnnými držáky, nicméně klasický stolek, případně skříňka na televizi má svá pozitiva, která jsou důvodem, že se jich spousta lidí nechce jen tak vzdát. Jednak je možno do skříňky uložit také součásti hifi a audio výbavy, případně herní konzoli apod. Jednak může stolek, skříňka, nebo komoda umístěná pod TV plnit také designový účel a doplňovat tak styl místnosti- ať už je klasický, moderní, industriální, nebo třeba retro. Některé závěsné skříňky pod TV můžete jednoduše ukotvit na zeď a využít je v kombinaci s nástěnným držákem televize. Komody a skříňy a stolky pod televizi můžete zakoupit v provedení ze dřeva, případně s různými doplňky, jako jsou pojezdová kolečka, nebo prosklené police. Na výběr máte spoustu různých barev- mezi nejoblíbenější patří bílá (v matném i lesklém provedení), černá, dřevodekor, nebo šedá.

  • Komody

    Správně zvolená komoda Vám rozšíří úložný prostor ve Vašem obýváku, ložnici, kuchyně, nebo např. v pracovně, ale může také sloužit jako designový prvek interiéru. U nás najdete komody jak klasické, tak i moderní, retro, šuplíkové, rustikální, industriální…

    Potřebujete vytvořit dodatečný úložný prostor, ale klasická velká šatní skříň je pro Vás příliš objemná, nebo se Vám jednoduše nehodí do dané místnosti? Pak zvolte menší skříňku, neboli komodu, která najde své uplatnění jak v obývacím pokoji, tak i v ložnici, kuchyni, nebo třeba na chodbě. Můžete vybírat jak z klasických komod se šuplíky a otevíracími dvířky, tak i nejrůznějších designových variant s prosklenými policemi, zrcadlem apod. Kromě komod v klasickém designu máme i modely moderní, retro, industriální a to v různých barvách dekorech- oblíbené jsou v dnešních dnech především dub sonoma, olše a buk, ale do popředí zájmu se dostávají i barevné komody v šedé, červené, zelené, modré, nebo třeba oranžové barvě.

  • Obývací stěny

    Správně zvolená obývací sestava se stane středobodem pokoje a místem pro umístění televize ať už půjde o provedení na stěnu, nebo k postavení. Na výběr máte obývací stěny klasické i moderní, designové, malé, velké…

    Chcete si zútulnit obývací pokoj, případně do něj vnést designový prvek a současně řešíte umístění televize. Pak je jasným řešením pořízení obývákové stěny, která vyřeší oba tyto problémy. Ať už máte klasický, nebo moderní obývací pokoj- u nás najdete vhodnou stěnu pro Vás. A to i v případě, že hledáte speciální provedení, jako například stěnu s led osvětlením, rohovou, nebo závěsnou. Vybírat můžete z různých typů a také dekorů a barev, z nichž mezi nejoblíbenější v tuto chvíli patří dekor dřeva- dub sonoma i klasický, buk, borovice. K dispozici jsou ale i klasické barvy jako je bílá, černá, šedá.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 1223 položek

Nábytek do obýváku - křesla, sedací soupravy, obývací stěny, komody…

Zařizujete obývací pokoj a nechcete se tahat s těžkými balíky, případně zajišťovat jejich dopravu svépomocí? Pak si vyberte ze široké nabídky nábytku do obýváku u nás a nechce si dopravit Váš nový nábytek až domů. Pokud byste si chtěli zajistit dopravu sami, tak máme možnost si nábytek vyzvednout na jednom ze 14 míst po celé ČR. Dnes je moderní spojovat kuchyň a obývací pokoj do jednoho celku- pokud se toto chystáte provést, můžete si několik rad a tipů o tomto přečíst v článku jak na spojování obýváku a kuchyně, který Vás navede, kde a jak začít.