Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Konferenční stolky a odkládací stolky do obývacího pokoje (obývací stolky) malé i velké Počet produktů: 131

  • Stolky dřevěné

    Dřevěný konferenční stolek vnese do obývacího pokoje nádech přírody. Stolky malé i velké, oválné, kulaté, obdélníkové, s poličkou, se šuplíkem.

    Vybíráte nový konferenční stolek a máte rádi přírodu? Pak nahlédněte do této kategorie, ve které najdete dřevěné konferenční stolky a stolky dřevo / kov v různých velikostech od malých až po velké. Většina stolů je vyrobena z lamina s tím, že můžete vybírat z dekorů dřeva jako jsou dub sonoma, dub wotan, ořech a další. Najdete u nás ale i stolky v bílé barvě. Dřevěný konferenční stolek, případně stolek vyrobený z kombinace kovu a dřeva je zkrátka stálicí a naším tipem č. 1 při výběru stolku do obývacího pokoje.

  • Stolky skleněné

    Moderní designové konferenční stolky s čirou, nebo černou skleněnou deskou a kovovým / dřevěným rámem.

    Jestliže máte rádi moderní, případně skandinávský styl a vzdušné prvky, mohl by pro Vás být skleněný konferenční stolek správnou volbou. Na výběr máte luxusní skleněné konferenční stolky v moderním stylu, ale i klasické modely a to jak malé, tak i velké. Oblíbenou možností jsou také stolky v kombinaci materiálů sklo / dřevo a sklo / kov - tyto stolky mají skleněnou desku a rám, případně nohy z jiného materiálu. Konferenční stolek skleněný může být vyrobený z černého, nebo čirého skla. Specialitou jsou pak skla ve vzhledu mramoru, nebo jiná luxusní designová zpracování. Tyto stolky u nás najdete v provedení kulatém, čtvercovém, oválném i obdélníkovém.

  • Stolky kovové

    Moderní konferenční stolky do obýváku kovové, nebo v kombinaci kov / dřevo a kov / sklo. Stolky černé, bíllé, zlaté, stříbrné (chromované).

    Pokud zařizujete Váš obývací pokoj spíše v moderním, nebo industriálním stylu, pak může být pro Vás kovový konferenční stolek správnou volbou. Můžete volit nejen celokovové modely, ale i konferenční stolky kov / dřevo, kov / sklo, nebo kov / mramor. Konferenční stolky z kovu mohou mít nejrůznější povrchou úpravu včetně výrazných barev jako je lesklá stříbrná (chromovaná), zlatá, černá, bílá...

  • Stolky mramorové

    Luxusní mramorový konferenční stolek bílý, nebo černý do obývacího pokoje. Stolek mramor / kov kulatý, čtvercový, obdélníkový.

    Pokud máte rádi přírodní, luxusně působící materiály, tak bude pro Vás mramorový konferenční stolek zajímavou volbou. Většina stolků je v provedení s kovovým rámem a nohami + mramorovou deskou. Většinou jde o imitaci mramoru ze skla, nebo lamina v bílé, nebo černé barvě s tím, že kovový rám je nejčastněji v barvě zlaté, stříbrné lesklé (chrom), nebo černé. Konferenční stolek s mramorovou deskou působí sice luxusním dojem, ale může si ho díky nízkým cenám pořídit opravdu kdokoliv.

    Provedení mramorových konferenčních stolků

    Naprostá většina mramorových konferenčních stolků (vyjma těch opravdu drahých a luxusních) není vyrobena z pravého mramoru, nýbrž z jeho imitace ve formě skla, případně nábytkové mdf desky. Z přiložené detailní fotgrafie stolku ale můžete vidět, že díky moderním metodám deska stolku působí jako by byla vyrobená z pravého přírodního mramoru.

     

     

    Na této fotografii jednoho z konferenčních stolků v naší nabídce můžete vidět provedení ve stylu šedého mramoru z nábytkové mdf desky. Najdete u nás ale také  konferenční stolky s deskami z černého, nebo bílého mramoru.

  • Stolky dub sonoma

    Dřevěné konferenční stolky do obývacího pokoje v dekoru dub sonoma, dub sonoma / bílá a dub sonoma / černá. Stolky čtvercové, obdélníkové, kulaté, oválné.

    Moderní konferenční stolek dub sonoma je stálicí v nabídce, která se s postupem času stává více a více populární. Ať už jde o provedení kompletně v dekoru světlého dřeva dub sonoma, případně v kombinaci s jinou barvou- nejčastěji pak dub sonoma bílá, nebo dub sonoma černá. Nami nabízené obývákové stolky i větší stoly dub sonoma jsou oblíbené především pro jejich kvalitní zpracování a samozřejmě pak přitažlivý vzhled, který přinese do interiéru kousek přírody. Kávové a konferenční stolky sonoma najdete u nás v různých velikostech i tvarech- čtvercové, oválné, kulaté, obdélníkové a to jak v tradičním provedení, tak i moderní designové modely.

  • Stolky dub wotan

    Moderní konfereční stolek dub wotan z lamina pro odložení kávy, časopisu apod.

    Obývákové stolky v dekoru dřeva dub wotan nabývají v psoední době na atraktivitě. Jsou oblíbené pro svůj přírodní vzhled a moderní vzezření. Konferenční stolky dub wotan nabízíme ve variantách malých i velkých, s poličkou, se šuplíkem apod.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 131 položek

Odkládací konferenční stolek nemusí být jen nudným kusem nábytku v obývacím pokoji. U nás najdete obývací stolky klasické, tak i stolky retro, designové, moderní, luxusní…

Hned po pohovce je zajisté konferenční stolek nejdůležitějším kusem nábytku v obývacím pokoji. U něj totiž každý den sedíte a odkládáte si na něj nejrůznější nápoje jako např. kávu, knížky apod. Je tudíž důležité, aby byl stolek vhodně zvolený z hlediska užitkovosti s tím, že důležité jsou především rozměry a tvar- stolek můžete koupit jak kulatý, tak i čtvercový, nebo obdélníkový. Konferenční obývací stolek může být ale také designovým doplňkem, který dodá místnost šmrnc- stačí vybrat ten pravý. U nás můžete volit jak mezi klasickými a levnými stolky, ale najdete i modely luxusní, designové, retro, industriální… Nejoblíbenějšími barvami jsou bílá, šedá a dekor dřeva (dub sonoma, dub artisan, buk...), případně jsou i stolky z masivního dřeva- to vše v lesklém i matném provedení.