Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Stoly do kuchyně / jídelny moderní i klasické, malé i velké. Pro 2, 4, 6, 8 osob Počet produktů: 210

  • Rozkládací jídelní stoly

    Rozkládací jídelní stoly pro 4, 6, nebo i 8 osob. Kulaté, oválné i obdélníkové stoly můžete jednoduše sklopit. 

    Chcete jíst celá rodina pospolu, případně potřebujete vhodný stůl, ke kterému můžete usadit přátele při nejrůznějších oslavách a setkáních, ale nemáte doma příliš prostoru? Zajímavým a dnes velice oblíbeným řešením je jídelní stůl, jehož délku můžete zvětšit jednoduchým rozložením horní desky, čímž vytvoříte místo pro další 2 až 4 osoby- celkově jsou tak vhodné pro 4, 6, 8, nebo i 10 osob a můžeze je využít i jako stoly v kancelářích, pracovnách, nebo konferenčních místnostech. Pokud velký stůl nepotřebujete, tak lze sklopit horní desku a rázem Vám stůl nezabírá tolik protstoru. Rozkládací stoly u nás najdete jak v klasickém čtvercovém, kulatém, oválném, nebo obdélníkovém provedení z masivu, či lamina s dekorem dřeva, nebo v bílé barvě, tak i v moderním designovém provedení s jednou centrální nohou. 

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 210 položek

Bytelné masivní jídelní stoly od malých pro 2, 4, 6, nebo 8 osob. Stoly klasické, moderní, designové, rustikální, skandinávské, s jednou nohou…

U jídelního stolu se schází celá rodina a dá se říci, že je místem, které všechny stmeluje. Proto by měl být dostatečně velký, aby se k němu celá rodina vešla. Pokud bojujete v kuchyni, nebo jídelně s místem, pak můžete zvolit rozkládací stůl. Na našem webu najdete malé klasické, nebo úzké sklápěcí stolky pro dva vhodné do menší kuchyně v bytě, ale i velké jídelní stoly pro 6, nebo 8 osob. Oblíbenou moderní specialitou jsou designové jídelní stoly s jednou nohou v provedení ze dřeva, nebo z lamina, ale v nabídce najdete i skleněné kuchyňské stoly, nebo stoly s kovovou podnoží. Vybírat můžete z nejrůznějších dekorů a barev, z nichž jsou nejpopulárnější masivní dřevo, dekor dub, šedá a bílá barva.