Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Horizontální vyklápěcí postel ve tvaru skříňky bílá, 43x212x105 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Řešíte problém jak umístit nábytek, protože pokoje nejsou dostatečně veliké? Máme pro Vás úžasně řešení! Nová série vyklápěcích postelí Vam určitě pomůže tento problém vy...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 4-5 týdnů

13 699 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Řešíte problém jak umístit nábytek, protože pokoje nejsou dostatečně veliké? Máme pro Vás úžasně řešení! Nová série vyklápěcích postelí Vam určitě pomůže tento problém vyřešit. Postel ze série JUIST je velkorysá plochou lůžka ale zároveň Vám ve složeném stavu zabere minimum místa. Je ideální i do hosťovských a dětských pokojů. Maximálni tloušťka matrace je 18,5cm a váha 9-13kg. Toto zboží se nenachází na našich prodejnách. Objednat si ho můžete přes internet nebo na každé prodejně.

Rozměry: 200/90/ cm

Barva: bílá

Upřesňující informace: k dostání v různých dekorech dřeva, k dostání v různých velikostech

Artikl Horizontální vyklápěcí postel ve tvaru skříňky bílá, 43x212x105 cm najdete v kategorii Jednolůžkové postele, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Jednolůžkové postele