Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Sklápěcí postel 120x200 cm vertikální bílá, tvar skříňky

Sleva! Sklápěcí postel 120x200 cm vertikální bílá, tvar skříňky Zobrazit větší

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. Řešíte problém, jak umístit nábytek, protože pokoje nejsou dostatečně velké? Máme pro vás úžasné řešení! Nová série vyklápěcích postelí vám jistě pomůže tento problém vyřešit...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

15 724 Kč

-2 775 Kč

18 499 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. Řešíte problém, jak umístit nábytek, protože pokoje nejsou dostatečně velké? Máme pro vás úžasné řešení! Nová série vyklápěcích postelí vám jistě pomůže tento problém vyřešit. Postel ze série JUIST je velkorysá plochou lůžka, ale zároveň ve složeném stavu zabere minimum místa. Je ideální do pokojů pro hosty i dětských pokojů. Vyrobena byla s bílým dekorem, rozměry cca 132 x 213 x 43 cm (Š/H/V), plochou lůžka cca 120 x 200 cm (Š/D) a vyklopit ji lze pomocí připevněného madla. Součástí postele je také rošt. Matrace není součástí balení, vhodná je s maximální výškou 18,5 cm a váhou 11 - 17 kg. Celková nosnost postele je 110 kg. Tento nábytek, vyrobený v Německu, získal certifikát BQ – Aliance pro kvalitu a splňuje požadavky DIN EN ISO 9001. Upozorňujeme, že toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných prodejnách.

Rozměry: 200/120/ cm

Barva: bílá

Upřesňující informace: k dostání v různých dekorech dřeva, k dostání v různých velikostech

Artikl Sklápěcí postel 120x200 cm vertikální bílá, tvar skříňky najdete v kategorii Jednolůžkové postele, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Jednolůžkové postele. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Jednolůžkové postele

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Jednolůžkové postele