Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Psací stůl do domácí pracovny dub, 60x150x75,5 cm

Sleva! Psací stůl do domácí pracovny dub, 60x150x75,5 cm Zobrazit větší

Vytvořte si doma příjemnou pracovní atmosféru s praktickým psacím stolem FONTANA Ftb 05.S rozměry cca 150 x 75,5 x 60 cm (Š x V x H) je dostatek místa pro všechny druhy pracovních materiálů i pro váš PC.A když je...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

5 699 Kč

-1 300 Kč

6 999 Kč s DPH

Více informací

Vytvořte si doma příjemnou pracovní atmosféru s praktickým psacím stolem FONTANA Ftb 05.S rozměry cca 150 x 75,5 x 60 cm (Š x V x H) je dostatek místa pro všechny druhy pracovních materiálů i pro váš PC.A když je práce hotová, dokumenty můžete uložit do tří zásuvek, dvou odkládacích přihrádek za otočnými dvířky a dvou otevřených přihrádek.Užijte si velký úložný prostor, který nabízí psací stůl Fontana Ftb 05.Rukojeti v barvě chromu dodávají modelu moderní šmrnc.Zatímco povrch potažený melaminovou pryskyřicí v dekoru dub Wotan zajišťuje přátelský, přirozený vzhled.Psací stůl Fontana je ideální kombinací moderního vzhledu a praktického úložného prostoru.

Rozměry: 60/150/75,5 cm

Barva: barvy dubu

Upřesňující informace: regál

Artikl Psací stůl do domácí pracovny dub, 60x150x75,5 cm najdete v kategorii Psací stoly, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly