Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Rozkládací konferenční stolek s úložným prostor dřevo + kov 80x80x43 cm

Co byste řekli na konferenční stolek, který může dělat víc než jen zdobit váš obývací pokoj? Přesně takový je i konferenční stolek PODIUM, který zcela změní vaši představu o nábytku. Harmonicky spojuje stylový design...

Více informací

6 289 Kč

Více informací

Co byste řekli na konferenční stolek, který může dělat víc než jen zdobit váš obývací pokoj? Přesně takový je i konferenční stolek PODIUM, který zcela změní vaši představu o nábytku. Harmonicky spojuje stylový design a praktické vlastnosti, což z něj činí více než jen klasický stůl.

Jeho význačnou a neodmyslitelnou předností je inovativní výklopná deska, která dává nový rozměr jeho využití. Díky této funkci vám bude umožněno zvednout odkládací plochu o 19 cm, a tím vytvořit optimální podmínky pro práci. Kromě této vychytávky nabízí stůl PODIUM i úložný prostor v podobě přihrádek a šuplíku.

Stolek se vyznačuje využitím prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost i atraktivní design. Melaminová MDF deska zaujme přirozeným vzhledem dřeva a zároveň nabízí snadnou údržbu. PODIUM stojí na čtyřech ocelových nohách, elegantně opatřených černým lakem, které zajišťují jeho prvotřídní stabilitu.

Specifikace produktu:


Moderní design
Výklopná deska
Praktické přihrádky a šuplík
Z melaminové MDF desky
Rám z práškově lakované oceli

Materiál desky: Dřevo

Materiál nohou: Kov

Povrchová úprava: Mat

Sada stolků: Ne

Půdorys: Obdélníkové

Úložný prostor: S úložným prostorem

Hloubka: 80 cm

Šířka: 85 cm

Výška: 43 cm

Hmotnost: 34.00 kg

Artikl Rozkládací konferenční stolek s úložným prostor dřevo + kov 80x80x43 cm najdete v kategorii Stolky kovové, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Stolky kovové. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Stolky kovové

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Stolky kovové