Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Malý levný psací stůl dub wotan - bílá / pracovní stůl pro PC, šuplík + otevřené přihrádky, 50x110x75 cm

Psací stůl KUBEK 2 vás nadchne svým promyšleným designem, který nabízí mnoho plochy na odkládání a zabere vám jen málo prostoru doma. Stolek s rozměry 110 x 75 x 50 cm (š / v / h) vám tedy nejenže ušetří místo doma...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

1 199 Kč

Více informací

Psací stůl KUBEK 2 vás nadchne svým promyšleným designem, který nabízí mnoho plochy na odkládání a zabere vám jen málo prostoru doma. Stolek s rozměry 110 x 75 x 50 cm (š / v / h) vám tedy nejenže ušetří místo doma, ale zároveň vám i umožní zařídit si pracovnu moderně. Dekor dub Wotan se postará o příjemnou atmosféru. Do jedné zásuvky a dvou otevřených složek si můžete poskládat různé kancelářské potřeby. Díky psacímu stolu KUBEK 2 se vám bude pracovat snadněji a příjemnější!

Rozměry: 50/110/75 cm

Barva: bílá, barvy dubu

Upřesňující informace: regál

Artikl Malý levný psací stůl dub wotan - bílá / pracovní stůl pro PC, šuplík + otevřené přihrádky, 50x110x75 cm najdete v kategorii Psací stoly, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly