Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Psací a pracovní stůl do moderního bytu rohový, bílá / dub wotan, 120x138x74 cm

Sleva! Psací a pracovní stůl do moderního bytu rohový, bílá / dub wotan, 120x138x74 cm Zobrazit větší

Hledáte psací stůl do pracovny, kanceláře nebo dětského pokoje? Psací stůl by měl být praktický, šetřící místo, ale zároveň by měl být elegantní. Pokud hledáte psací stůl splňující tato kritéria, jste na správn...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

4 199 Kč

-100 Kč

4 299 Kč s DPH

Více informací

Hledáte psací stůl do pracovny, kanceláře nebo dětského pokoje? Psací stůl by měl být praktický, šetřící místo, ale zároveň by měl být elegantní. Pokud hledáte psací stůl splňující tato kritéria, jste na správném místě!   Psací stůl PRAG v dekoru dub Wotan vám jistě přiroste k srdci. Stůl sestává ze dvou desek, jedněch dveří, dvou otevřených složek a jedné zásuvky v bílé barvě. Psacím stolem PRAG s rozměry 138 x 74 x 120 cm (š / v / h) se dá ideálně zařídit nejen roh místnosti, ale dá se využít i jako dělící stěna.   Elegantný poutač pozornosti, díky kterému vám práce půjde od ruky.   Souhrn nejdůležitějších informací: • rozměry: cca. 138 x 74 x 120 cm (š x v x h) • barva: dekor dub Wotan s bílou zásuvkou • vybavení: 2 desky, 1 dveře, 1 zásuvka, 2 otevřené složky   Upozornění: Zobrazená dekorace není v ceně.

Rozměry: 120/138/74 cm

Barva: barvy dubu

Artikl Psací a pracovní stůl do moderního bytu rohový, bílá / dub wotan, 120x138x74 cm najdete v kategorii Psací stoly, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Psací stoly