Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Úzký pojízdný stolek na TV / hifi / audio, s kolečky, dřevěný - světlý dub sonoma, 40x65x76 cm

Sleva! Úzký pojízdný stolek na TV / hifi / audio, s kolečky, dřevěný - světlý dub sonoma, 40x65x76 cm Zobrazit větší

Stabilní televizní stolek v dekoru dub Sonoma je ideálním místem pro váš televizor.   Stolek s rozměry 65 x 76 x 40 cm (š / v / h) sestává ze 3 otevřených přihrádek, do kterých se směstnají DVD-přehrávač, hrací...

Více informací

1 099 Kč

-265 Kč

1 364 Kč s DPH

Více informací

Stabilní televizní stolek v dekoru dub Sonoma je ideálním místem pro váš televizor.   Stolek s rozměry 65 x 76 x 40 cm (š / v / h) sestává ze 3 otevřených přihrádek, do kterých se směstnají DVD-přehrávač, hrací konzola a jiné multimediální zařízení.   Kompaktní televizní stolek na 4 kolečkách je flexibilní, všestranně využitelný a cenově výhodný zároveň!

Rozměry: 40/65/76 cm

Barva: Sonoma dub

Artikl Úzký pojízdný stolek na TV / hifi / audio, s kolečky, dřevěný - světlý dub sonoma, 40x65x76 cm najdete v kategorii TV stolky a skříňky, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii TV stolky a skříňky. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie TV stolky a skříňky

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii TV stolky a skříňky