Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




KUlatý zahradní slunečník s ruční klikou, kovová kostra, antracit, 245 cm

Sleva! KUlatý zahradní slunečník s ruční klikou, kovová kostra, antracit, 245 cm Zobrazit větší

Tento elegantní slunečník poskytuje velkorysý stín počas slunečných dnů a je vždy nápomocný, chcete-li relaxovat na svém oblíbeném místě v zahradě nebo u vody. Slunečník AKANE má polyesterový potah s UV 50+ a rozp...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

999 Kč

-1 300 Kč

2 299 Kč s DPH

Více informací

Tento elegantní slunečník poskytuje velkorysý stín počas slunečných dnů a je vždy nápomocný, chcete-li relaxovat na svém oblíbeném místě v zahradě nebo u vody. Slunečník AKANE má polyesterový potah s UV 50+ a rozpětím cca 270 cm. Elegantní pokrytí v decentní antracitové barvě činí slunečník optimálně kombinovatelným s každým zahradním nábytkem. Rám vyrobený z hliníku a oceli o průměru trubky cca 38 mm je flexibilně výškově nastavitelný až do maximální výšky 245 cm. Díky funkci naklánění lze slunečník nastavovat v závislosti na poloze slunce. Odpovídající stojany na slunečníky naleznete v našem internetovém obchodě a kamenných prodejnách Möbelix.

Rozměry: //245 cm

Barva: antracitová

Upřesňující informace: odolné vůči UV záření

Artikl KUlatý zahradní slunečník s ruční klikou, kovová kostra, antracit, 245 cm najdete v kategorii Slunečníky a pavilony, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Slunečníky a pavilony