Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Měkká otočná židle na kolečkách bez opěrky, výškově nastavitelná, bílá / chrom

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Kancelářská stolička LEON usnadňuje pracovní den díky plynule nastavitelné výšce sezení. Výšku sedátka lze nastavit mezi přibližně 60 až 70 cm. Pěnová výplň umožňuje pohodln...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

2 699 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Kancelářská stolička LEON usnadňuje pracovní den díky plynule nastavitelné výšce sezení. Výšku sedátka lze nastavit mezi přibližně 60 až 70 cm. Pěnová výplň umožňuje pohodlné sezení. S bílou barvou sedátka a hliníkovou barvou hvězdicového podstavce vypadá tento taburet skvěle v každé kanceláři nebo doma za pracovním stolem. Stolička má rozměry cca 55 x 60 x 55 cm (Š x V x H) a lze ji zatížit až do 100 kg. Díky hvězdicovému podstavci s pěti kolečky na kobercový povrch je stolička LEON snadno manévrovatelná a umožňuje flexibilní a dynamickou práci. Upozornění o doručení: Zboží bude doručeno přímo od výrobce spediční firmou. Speditér zboží vyloží na okraji cesty zadané adresy; z tohoto důvodu je třeba zajistit svépomocné odnesení zboží a také vlastní výnos do domu. Doručení provádí spediční firma. O termínu dodávky zboží Vás bude informovat kurýr, se kterým se domluvíte na přesném datu. Upozornění: Toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix.

Rozměry: 55/55/60 cm

Barva: bílá

Artikl Měkká otočná židle na kolečkách bez opěrky, výškově nastavitelná, bílá / chrom najdete v kategorii Otočné židle a křesla, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Otočné židle a křesla. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Otočné židle a křesla

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Otočné židle a křesla