Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Sedací vak venkovní + vnitřní s voduodpudivým potahem, námořnický styl- modrá / bílá

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Tento sedací pytel modro-bílé barvy s námořnickými pruhy vytváří letní atmosféru na balkoně, terase nebo v zahradě, ale samozřejmě i v interiéru – ať už v obývacím pokoji...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

1 799 Kč

-1 000 Kč

2 799 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Tento sedací pytel modro-bílé barvy s námořnickými pruhy vytváří letní atmosféru na balkoně, terase nebo v zahradě, ale samozřejmě i v interiéru – ať už v obývacím pokoji nebo dětském pokoji. Sedací vak o rozměrech cca 90 x 90 x 60 cm (Š x D x V) boduje robustním potahem ze 100% polyesteru, který je odolný vůči povětrnostním vlivům i vodě, takže je jako stvořený k venkovnímu použití. Výplň z recyklovaného polystyrenu o kapacitě cca 5 kg zajišťuje ideální komfort sezení. Potah lze snadno sejmout pomocí zipu. Upozornění: Toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných prodejnách.

Rozměry: /90/60 cm

Barva: modrá, bílá

Upřesňující informace: ven, odpuzuje vodu, zip

Artikl Sedací vak venkovní + vnitřní s voduodpudivým potahem, námořnický styl- modrá / bílá najdete v kategorii Sedací vaky a pytle, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Sedací vaky a pytle. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Sedací vaky a pytle

Produkt najdete v těchto kategoriích:

15 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Sedací vaky a pytle