Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Rozkládací relaxační křeslo na spaní / sledování tv, poloha vsedě / vleže, šedé

Relaxační křeslo MANCHESTER vám nabídne dokonalé místo k povídání, čtení, sledování televize a nebo jen tak, k načerpání energie, potřebné k duševní pohodě. Velké křeslo o rozměrech cca 82 x 102 x 93 cm (Š x V x...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 4-5 týdnů

9 499 Kč

-3 839 Kč

13 338 Kč s DPH

Více informací

Relaxační křeslo MANCHESTER vám nabídne dokonalé místo k povídání, čtení, sledování televize a nebo jen tak, k načerpání energie, potřebné k duševní pohodě. Velké křeslo o rozměrech cca 82 x 102 x 93 cm (Š x V x H) zaujme především kvalitním potahem v elegantní šedé barvě. Pružinové jádro a pěnové polstrování vám zajistí maximální pohodlí. Přednostní křesla je jeho fantastická relaxační funkce, pomocí které si můžete elektricky nastavit polohu, ve které se budete cítit uvolněně. Šířka sedáku je cca 47 cm, výška cca 49 cm a hloubka sedu cca 53 cm. Maximální zatížení je cca 140 kg. Načerpejte energii v tomto nesmírně pohodlném polohovacím křesle!     

Rozměry: 93/92/102 cm

Barva: šedá

Upřesňující informace: relaxační funkce, USB přípojka

Artikl Rozkládací relaxační křeslo na spaní / sledování tv, poloha vsedě / vleže, šedé najdete v kategorii Rozkládací křesla, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Rozkládací křesla