Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Rozkládací pohovka na každodenní spaní tmavě šedá s dřevěnými nožkami, bez područek, 185 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Jednoduchá a praktická - tato multifunkční rozkládací pohovka v tmavě šedé barvě přesvědčí i Vás. Potah ze 100% polyesteru zaboduje ozdobným prošíváním. Pohovka má rozměry...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

7 224 Kč

-1 275 Kč

8 499 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Jednoduchá a praktická - tato multifunkční rozkládací pohovka v tmavě šedé barvě přesvědčí i Vás. Potah ze 100% polyesteru zaboduje ozdobným prošíváním. Pohovka má rozměry přibližně 185 x 80 x 88 cm (Š x V x H). Díky rozkládacímu mechanismu můžete pohovku jednoduše proměnit na pohodlnou postel s lehací plochou přibližně 110 x 185 cm (Š x D). Třímístné sedadlo s hloubkou sedadla cca 56 cm je možné zatížit až do maximální hmotnosti 360 kg. Bezpečnost zajistí stabilní dřevěné nohy kónického tvaru.

Rozměry: 88/185/80 cm

Barva: tmavě šedá

Upřesňující informace: čalouněná záda

Artikl Rozkládací pohovka na každodenní spaní tmavě šedá s dřevěnými nožkami, bez područek, 185 cm najdete v kategorii Pohovky a gauče, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Pohovky a gauče. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Pohovky a gauče

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Pohovky a gauče