Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Klasická látková sedací souprava rohová s rozkládáním sivá, 213x234x88 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Kompaktní sedací souprava ve tvaru L přináší pohodlí na novou úroveň.Polyesterové-nylonový povrch zajišťují obzvláště pohodlnou kvalitu sezení.Gauč je široký asi 230 cm a m...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 7-8 týdnů

24 999 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Kompaktní sedací souprava ve tvaru L přináší pohodlí na novou úroveň.Polyesterové-nylonový povrch zajišťují obzvláště pohodlnou kvalitu sezení.Gauč je široký asi 230 cm a má asi 213 cm dlouhou pohovku. Tuto lze namontovat na obě strany.Soupravu je navíc možné roztáhnout a nabízí lehací plochu přibližně 196 x 130 cm. Integrovaný postelový box, který je skrytý pod pohovkou, poskytuje další úložný prostor.S touto sedací soupravou jste perfektně vybaveni na příjemné filmové večery, společenské rozhovory s přáteli a zábavné večírky.Toto zboží se nenachází na našich prodejnách. Objednat si ho můžete přes e-shop Möbelix.

Rozměry: 213/234/ cm

Barva: šedá

Upřesňující informace: spaní v sedu, čalouněná záda

Artikl Klasická látková sedací souprava rohová s rozkládáním sivá, 213x234x88 cm najdete v kategorii Rozkládací sedačky, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Rozkládací sedačky