Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Béžová skandinávská sedací souprava do L s lenoškou béžová + dřevěné nohy, 143x198x83 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Tato sedací souprava v béžové barvě zve na setrvání. Díky přitažlivé směsi jemného potahu z tkaných textilií a kónických nožiček ze světlého dřeva je sedací souprava o rozm...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

12 999 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Tato sedací souprava v béžové barvě zve na setrvání. Díky přitažlivé směsi jemného potahu z tkaných textilií a kónických nožiček ze světlého dřeva je sedací souprava o rozměrech cca 198 x 83 x 143 cm (Š x V x H) atraktivním poutačem v domácnosti. Díky pěnové výplni se Vám bude zaručeně pohodlně sedět. Kromě toho je vybavena područkami přibližně 11 x 43 cm (Š x V). Soupravu je možno zatížit až do maximální hmotnosti 360 kg a nabízí prostor až pro 3 osoby. Otoman je možné umístnit vpravo nebo vlevoToto zboží se nenachází na našich prodejnách. Objednat si ho můžete přes e-shop Möbelix.

Rozměry: 143/198/83 cm

Barva: béžová

Upřesňující informace: k dostání zrcadlově obrácené provedení

Artikl Béžová skandinávská sedací souprava do L s lenoškou béžová + dřevěné nohy, 143x198x83 cm najdete v kategorii Sedačky rohové + sedačky do L, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Sedačky rohové + sedačky do L. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Sedačky rohové + sedačky do L

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Sedačky rohové + sedačky do L