Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Rozkládací gauč na spaní tmavě žlutý, sametová látka, 227 cm

Užijte si pohodové večery na rozkládací pohovce ALIDA! Tento nábytek nabízí příjemné sezení i ležení. S rozměry cca 227 x 87 x 102 cm (Š x V x H) a výškou sezení cca 44 cm ji skvěle využijete i v menších místnostech...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

19 999 Kč

-11 666 Kč

31 665 Kč s DPH

Více informací

Užijte si pohodové večery na rozkládací pohovce ALIDA! Tento nábytek nabízí příjemné sezení i ležení. S rozměry cca 227 x 87 x 102 cm (Š x V x H) a výškou sezení cca 44 cm ji skvěle využijete i v menších místnostech. Žlutý potah s ozdobným prošíváním oživí každý prostor. Součástí jsou také dva velké polštáře k opření zad, loketní opěrky a dva dekorační polštáře. Pohovku lze v několika jednoduchých krocích přeměnit na lůžko s plochou na spaní cca 149 x 197 cm (Š x D). Do úložného boxu se pohodlně vejdou polštáře a přikrývky pro nocující hosty. Pohovka je dostupná i v jiných barvách.

Rozměry: 102/227/87 cm

Barva: žlutá

Artikl Rozkládací gauč na spaní tmavě žlutý, sametová látka, 227 cm najdete v kategorii Pohovky a gauče, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Pohovky a gauče