Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Sedací lavice do interiéru, kožený vzhled, kovové nohy, šedá, 140 cm

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. S touto elegantní lavicí šedé barvy si přinesete do svého domova útulné sezení. Elegantnímu potahu ve vzhledu kůže dodávají osobitý šarm ozdobné knoflíky v oblasti opěradla. ...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

5 699 Kč

Více informací

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. S touto elegantní lavicí šedé barvy si přinesete do svého domova útulné sezení. Elegantnímu potahu ve vzhledu kůže dodávají osobitý šarm ozdobné knoflíky v oblasti opěradla. Lavice o rozměrech cca 140 x 92 x 62 cm (Š x V x H) stojí na filigránových, ale velmi stabilních kovových nohách černé barvy a je vybavena měkkými pěnovými výplněmi pro optimální pohodlí při sezení. Maximální nosnost lavice je 140 kg a je dostupná ve třech barevných provedeních. Upozorňujeme, že toto zboží se nenachází v našich kamenných prodejnách, lze jej získat na objednávku v internetovém obchodě Möbelix nebo na požádání v kamenných prodejnách.

Rozměry: 62/140/92 cm

Barva: šedá

Artikl Sedací lavice do interiéru, kožený vzhled, kovové nohy, šedá, 140 cm najdete v kategorii Jídelní lavice, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Jídelní lavice. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Jídelní lavice

Produkt najdete v těchto kategoriích:

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Jídelní lavice