Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Zahradní lehátko na terasu / k bazénu, dřevo akácie + polstrování tmavě šedé

Sleva! Zahradní lehátko na terasu / k bazénu, dřevo akácie + polstrování tmavě šedé Zobrazit větší

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Pohodlné lehátko AVA ztělesňuje kombinaci stylu a funkčnosti. Zaujme svým univerzálním nadčasovým designem a poskytne vám ideální místo na opalování či odpočívání u bazénu...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

ve stejný den

5 949 Kč

-1 050 Kč

6 999 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Pohodlné lehátko AVA ztělesňuje kombinaci stylu a funkčnosti. Zaujme svým univerzálním nadčasovým designem a poskytne vám ideální místo na opalování či odpočívání u bazénu, na terase nebo v zahradě. Toto skvělé lehátko je vyrobeno z robustního akáciového dřeva s přírodní olejovou povrchovou úpravou. Výhodou je odolnost vůči povětrnostním vlivům. Díky pevnému dřevěnému rámu je stabilní a trvanlivé. V kombinaci s černým potahem působí mimořádně příjemným dojmem. Lehátko s nastavitelným opěradlem, měkkým polstrováním a atraktivním designem poskytuje optimální pohodlí. Dejte létu zelenou a relaxujte na maximum se zahradním lehátkem AVA!

Rozměry: 70/189,5/80 cm

Barva: tmavě šedá

Upřesňující informace: polštář, odolné proti nepříznivému počasí, odolné vůči UV záření, nastavitelné opěradlo

Artikl Zahradní lehátko na terasu / k bazénu, dřevo akácie + polstrování tmavě šedé najdete v kategorii Zahradní lehátka, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

20 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní lehátka