Kategorie

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Dětská patrová domečková postel dřevo / bílá pro 2 děti

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Patrová postel POPPY vytváří útulnou atmosféru a přináší do dětského pokoje nádech skandinávského stylu. S dřevěnou konstrukcí přírodní barvy a s domečkovým tvarem je skute...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

5 999 Kč

-1 500 Kč

7 499 Kč s DPH

Více informací

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Patrová postel POPPY vytváří útulnou atmosféru a přináší do dětského pokoje nádech skandinávského stylu. S dřevěnou konstrukcí přírodní barvy a s domečkovým tvarem je skutečným poutačem v každém dětském pokoji. S rozměry cca 199 x 196 x 99 cm (Š x V x H) je vyrobena z pravého borového dřeva. Kromě domečkového tvaru zvláště poutavě působí zábrana proti pádu na horním lůžku a spodní ohraničení bílé barvy, které příjemně harmonizují s přírodním vzhledem dřeva. Obě lehací plochy o rozměrech cca 90 x 200 cm (Š x D) lze zatížit maximálně do 50 kg a jsou vybaveny odpovídajícím roštem. Součástí výbavy je samozřejmě také stabilní žebřík. Tento výrobek vlastní FSC certifikát, což zaručuje materiál z ekologického lesního hospodářství z udržitelného lesa. Upozornění: Toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných obchodech.

Rozměry: 199/99/196 cm

Barva: přírodní barvy, bílá

Artikl Dětská patrová domečková postel dřevo / bílá pro 2 děti najdete v kategorii Dětské postele, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Dětské postele. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Dětské postele

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Dětské postele