Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Levné závěsné houpací křeslo provazové na balkon / do bytu, šedé

Levné závěsné houpací křeslo provazové na balkon / do bytu, šedé Zobrazit větší

Užijte si pohodovou relaxaci a únik od stresu v tomto závěsném houpacím křesle Coul. Skvěle se hodí na zahradu, terasu, ale i na dovolenou do kempu.Designové houpací křeslo je vyrobeno z poly bavlny v šedé barv...

Více informací

1 855 Kč

Více informací

Užijte si pohodovou relaxaci a únik od stresu v tomto závěsném houpacím křesle Coul. Skvěle se hodí na zahradu, terasu, ale i na dovolenou do kempu.

Designové houpací křeslo je vyrobeno z poly bavlny v šedé barvě, což zajišťuje i možnost pohodlného venkovního využívání. Díky praktickému zavěšení se můžete jemně houpat sem a tam. Zavěsíte jej lehce pomocí 4 lan, která jsou připevněna na pevných kroužcích.

Dno: 60 cm

Druh: Závěsná křesla

Max nosnost: 120 kg

Průměr: 80 cm

Typ: Závěsné

Hmotnost: 2.62 kg

Artikl Levné závěsné houpací křeslo provazové na balkon / do bytu, šedé najdete v kategorii Závěsná křesla, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný a datum jeho opětovného naskladnění Vám bohužel nedokážeme sdělit. Nicméně je pravděpodobné, že u nás najdete podobný, který Vám padne do oka a to v kategorii Závěsná křesla. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Závěsná křesla

Produkt najdete v těchto kategoriích:

29 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Závěsná křesla