Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Rychlé odeslání
Tisíce kusů zboží skladem

Dodání až k Vám
Dovoz zboží k Vašim dveřím

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Závěsné houpací venkovní křeslo se stříškou proti slunci šedé, 187 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Stylové závěsné křeslo ILVA BLU ve světle šedé barvě promění váš exteriér na relaxační zónu, kterou si zamilujete. Trápí vás špatné počasí? Přesuňte křeslo do obývacího pokoje...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 5 pracovních dnů

7 199 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Stylové závěsné křeslo ILVA BLU ve světle šedé barvě promění váš exteriér na relaxační zónu, kterou si zamilujete. Trápí vás špatné počasí? Přesuňte křeslo do obývacího pokoje, či zimní zahrady a dopřejte si pohodlí v teple domova při poslechu oblíbené hudby.    Kovové křeslo o rozměrech cca 100 x 187 x 124 cm (Š x V x H) je vybaveno měkkými sedáky a opěradly v šedé barvě, které uspokojí i náročného klienta. Pod příjemným tkaným potahem nabízí pěnová výplň pohodlné místo k relaxaci a odpočinku. Závěsné křeslo je připevněno ke stabilnímu kovovému rámu a lze jej zatížit až 140 kg. Zvláštností je integrovaná ochrana proti slunci, se kterou si můžete užívat bezstarostné léto! ILVA BLU - to je moře krásných zážitků přímo u vás doma!

Rozměry: 124/100/187 cm

Barva: světle šedá

Upřesňující informace: odolné proti nepříznivému počasí, odolné vůči UV záření

Artikl Závěsné houpací venkovní křeslo se stříškou proti slunci šedé, 187 cm najdete v kategorii Závěsná křesla, ve které si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Detailnější informace a další fotografie produktu najdete přímo na eshopu prodejce, kterým je moebelix.cz. Tam můžete zboží rovněž zakoupit. (Přejít na detail tohoto produktu v eshopu prodejce můžete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

Produkt najdete v těchto kategoriích:

28 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Závěsná křesla